danish's FotoPage

By: danish danial

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Saturday, 9-Aug-2008 19:21 Email | Share | | Bookmark
Genuine SWISS Explorer Mens NEW Designer Watches - RM 280

 
 
 
View all 12 photos...
v Top Quality Gents Fashion Bracelet Watch.

v Complete with 12 Months International Manufacturer Guarantee.

v The Quarts Movement Provides the most Accurate Time Keeping.

v The Timepiece has been produced using the Latest Technology

Continued......



v Extremely Clear Watch Face Numerics

v Normal Recommended Retail Price in High Street £129.00 so Super Saving!

v 100% Brand New!

v Eye Catching Analogue Watch Operation

v Powered by Long Life Replaceable Battery



Continued......





Quartz Swiss Explorer - ALWAYS A STEP AHEAD


v Quarts Wrist Watch

v Genuine Stainless Steel Nickel Safe Back

v Each Watch is Tested Individually and has to go through Strict Quality Control Checks

v Attractive Swiss Branded Logo on Watch Face, Strap and Back



Ok ni swiss exlorer watch, sini mmg mahal harga 129.90 pound. so convert le duit malaysia korang leh tau le bera hinggit kan. so kat sini cuma RM 280 termasuk pengeposan. ada manufacturer international warranty lg. siap ngan packaging menarik , sesuai utk treatt diri sendiri ngan buat hantaran ngan bagi hadiah pun boleh. ingat lagi masa dpt beli hadiah jam, RM 180 jenama polo, itu 5 tahun lepas skg tak tau berapa. Kalo korang nak nego bagitau le, tgk kalo berpatutan eden leh le bg tawaran tuh

Kalo korang tgk kualiti, mmg masyaalah cantik dan harga sgt berpatutan. harga dpt jual murah sebab beli direct dari manufacturer ikut harga borong.

Ada sepuluh design so korang bagitau yg mana menarik k. ada certain nampak oldish tapi gambo ni tak secantik barang betul. kalo korang tgk mesti takkan menyesal. ( di peringatkan semula barang di sini boleh di pulangkan dalam masa 14 hari jika tidak berpuas hati)


****************SEMUA DAH SOLD OUT**********************************


Saturday, 9-Aug-2008 19:15 Email | Share | | Bookmark
smart Czech crystal Fascinating bracelets - RM70

 
 
 
View all 4 photos...
Kerana barang inilah saya berkeyakinan untuk melebarkan sayap (chewah ayat skema). harga yang berpatutan dengan kualiti yang sgt bagus. fesyen die pun lain skit, temppat buka gelang dekat main corak die. tapi mmg cantik

Materials: Czech crystal

size: adjustable

ada juga dalam bentuk bracelet. so let me know which type of design you prefer


Saturday, 9-Aug-2008 19:10 Email | Share | | Bookmark
fascinate Czechish crystal necklace earring - RM60 1 set

 
 
 
View all 7 photos...
fascinate Czechish crystal necklace earring - RM60 1 set

sangat cantik dan menarik


shape: look picture
material czech crystal
Brand New Conditions


Saturday, 9-Aug-2008 18:47 Email | Share | | Bookmark
Colorized (1 row) Czech Crystal Bracelets - RM30

 
 
 
View all 4 photos...
Assalamualikum dan selamat sejahtera

Selamat datang kepada pengunjung fotopages ini. Di sini saya ingin memasarkan kepada sesiapa yang berminat untuk membeli barang2 perhiasan yang berkualiti tinggi seperti kristal dan jam tangan pada harga yang berpatutan. Kebanyakan barang perhiasan kristal saya di perbuat dari batu kristal chzech yang sgt berkualiti tinggi dan halus buatannya.

Syukur pada allah, selepas mendapat sambutan di sini, saya berhasrat untuk mencuba nasib di negara sendiri kerana, saya yakin walau di tukar money conversion, barang yg di jual di sini masih murah dan buatannya juga sgt halus dan menarik. Sebab kalo nak ikut di sini lagi berbaloi buat, tapi maklumle RM dah takde langsung collection, nak bayar ptptn ngan bagi parents pun susah. so kalo ada RM dalam bank senang le skit kan.

Memandangkan sudah terbiasa dengan sistem di sini, saya ingin memastikan kepuasan pelanggan di jamin 100%. Oleh yang demikian, sekiranya anda tidak berpuas hati dengan pembelian, barangan tersebut boleh dipulangkan (kos penghantaran balik terpaksa di tanggung sendiri) dlm keadaan asal.
Semua harga barang ini sudah termasuk dengan kos pengeposan.

DIharap anda berpuas hati dengan apa yang saya ada sekarang ini. Sebarang komen , cadangan atau pertanyaan amatlah di alu-alukan. Sekiranya ada ingin membeli barang ini, saya akan mengepos barang sesudah pembayaran di buat dan insyallah barang akan smpi lebih kurang 2 minggu.

Saya menawarkan diskaun pada sesiapa yang ingin membeli lebih dari satu.
3 - 6 barang - 5%
7-10 barang - 10%
lebih 10 - 15%

INi adalah barang pertama yang dijual
shape: look picture
Material Czech crystal
Brand new condition


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net